Corendon Badhoevedorp

Holland Project Plant verzorgde al jaren de beplanting voor Stip Reizen in Zaltbommel. Vanwege een overname van Stip Reizen door Corendon hebben wij de bestaande beplanting verhuisd van Zaltbommel naar Badhoevedorp. Naast de verhuizing van de bestaande beplanting hebben we een renovatie uitgevoerd en nieuwe plantenbakken geplaatst.

Beplanting in het trappenhuis, atrium

In het trappenhuis plaatsten wij aan de leuningen 8 Balcony plantenbakken, voorzien van Rhipsalis. De ophanging van de plantenbakken werd tevens door ons verzorgd. Door voor eenzelfde beplanting te kiezen, krijgt het atrium een rustige, groene uitstraling.

Polymeerbeton

Voor de receptie in de entree hal is gekozen voor Polymeerbeton plantenbakken. Deze plantenbakken hebben een robuuste, stenen uitstraling. Om hoogte te creëren is gekozen voor een Strelitia Nicolai als beplanting. Ook werden bij de ingang zowel links als rechts Polymeerbeton plantenbakken geplaatst, voorzien van lagere beplanting Rhipsalis.

Decoratietakken

Tevens werd voor de receptie gekozen voor een zwarte, matte sokkel. Hierop is een vaas geplaatst met decoratietakken.

Onderhoud

Corendon heeft met de verhuizing van de plantenbakken van Stip Reizen naar hun kantoor in Badhoevedorp en de aanschaf van een aantal mooie nieuwe plantenbakken en beplanting een fris, groen kantoor. Wij zijn er trots op deze te mogen verzorgen!

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: