Groene samenwerking met interieurarchitect

Steeds meer organisaties schakelen bij nieuwbouw of renovatie een interieurarchitect in. En dat merken wij als Holland Project Plant! Steeds vaker zitten wij met de interieurarchitect om de tafel en ontwerpen samen een passend voorstel op het gebied van groen en decoratie voor grote en kleine organisaties in de publieke en private sector.

De interieurarchitect kent het gebouw en de wensen van de klant, wij weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn om met groenoplossingen de gewenste uitstraling te geven aan bepaalde ruimtes zoals de receptie of hal en kantoor of kantine.

Deze samenwerking leidt tot een geïntegreerd plan, waarna wij als Holland Project Plant aan de slag gaan om een offerte op maat uit te brengen, rekening houdend met het budget van de opdrachtgever.

Unieke ontwerpen

Als expert op het gebied van interieurbeplanting, geeft Holland Project Plant advies en weet de interieurarchitect of de klant met unieke ontwerpen te verrassen. Holland Project Plant biedt een breed scala aan groenoplossingen: van hydrocultuur, planten- en of mos wanden tot aan kunstplanten en een groot assortiment aan plantenbakken.

Planten en mensen

Planten hebben een luchtzuiverende werking. De aanwezigheid van planten in ruimtes heeft een zeer gunstige invloed op de mens. Onderzoek toont aan dat hydrocultuur planten een positief effect hebben op de werkprestaties en het welbevinden van de werknemers.

Ont-zorgen

Holland Project Plant is al meer dan 35 jaar actief in de interieurbeplanting. Naast het leveren van groenoplossingen en decoraties, nemen wij de verzorging en het onderhoud van uw interieurbeplanting uit handen, een totaal concept dus. De klant ont-zorgen staat bij ons centraal, zodat u zelf zorgeloos kunt genieten van het groen in uw eigen omgeving.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: