” Nieuwe interieurbeplanting verandert werksfeer positief”

In verband met een reorganisatie heeft de Gemeente Bernheze voor haar 3 domeinen een andere invulling gegeven aan de inrichting van haar werkplekken.
Er is in de nieuwe opzet gekozen voor flexwerkplekken, andere bureau indelingen, stiltewerkplekken en ontmoetingsruimtes. De laatstgenoemde ruimtes zijn open ruimtes en daarmee zeer toegankelijk en laagdrempelig.

De herinrichting van de werkplekken is gerealiseerd met behulp van een project- en werkgroep die in samenwerking met de binnenhuisarchitecten een andere invulling van de ruimtes heeft bepaald. Aan de hand van moodboards is er een drietal thema’s uitgekozen: Bos, Oever en Jungle. Deze thema’s komen qua sfeer terug in de gebruikte materialen, kleuren en gekozen beplanting.

Holland Project Plant maakt werk van groen
Michiel Sanders, lid van deze projectgroep, vertelt over zijn ervaringen met Holland Project Plant.
“Holland Project Plant verzorgt al enige tijd interieurbeplanting voor onze Gemeente. Toen wij hen opnieuw benaderden voor dit project viel ons op dat Holland Project Plant onze wensen uitstekend wist te vertalen naar een groenoplossing met verschillende thema’s. Door het kleur- en materiaalgebruik waarmee deze thema’s zijn uitgewerkt en geïntegreerd binnen ons kantoor zijn de werk- en overlegruimtes veel beter gedefinieerd en qua sfeer van elkaar te onderscheiden. En je waant je nu letterlijk in het bos, de jungle of aan de oever van een rivier. Dat werkt op vele vlakken heel verfrissend.

Ook toen de planten en potten eenmaal geleverd waren en we nog een aantal kleine aanpassingen wilden, regelde Holland Project Plant dat op zeer korte termijn en naar onze volle tevredenheid. Er wordt snel geschakeld en de lijnen zijn kort. Dat heb ik persoonlijk als zeer plezierig ervaren.

De herinrichting van onze werkplekken wordt als zeer positief ervaren door het personeel van de gemeente. De ontmoetingsruimtes worden veelvuldig gebruikt. De sfeer is nu een stuk informeler en plezieriger.”

Meer weten over de groenoplossingen van Holland Project Plant?
Neem contact met ons op voor een afspraak.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: