Hydrocultuur

HYDROCULTUUR: ONDERHOUDSVRIENDELIJKE GROENOPLOSSING

Bent u op zoek naar een natuurlijke en onderhoudsvriendelijke groenoplossing binnen uw organisatie? Dan is hydrobeplanting een goede keuze.

Hydrocultuur is het meest gangbare beplantingssysteem. Het is een moderne en kostenbesparende cultuurtechniek, waarbij planten groeien op kleikorrels in het water en niet in potgrond. Bovendien is hydrocultuur milieuvriendelijk, duurzaam, functioneel, decoratief en representatief en daarom dé oplossing voor een duurzame groenvoorziening in uw kantoor of openbare ruimte. Bestaande beplanting kan Holland Project Plant voor u omzetten naar een hydrocultuur oplossing. 

SEMI-HYDROCULTUUR

Naast hydrocultuur adviseert Holland Project Plant ook semi-hydrocultuur of seramis als beplanting. Bij semi-hydrocultuur wordt de beplanting wel geplaatst op basis van een watergeefsysteem, maar blijft de beplanting in de aarde. De onderste laag in de plantenbak bestaat uit hydrokorrels. Een viltdoek scheidt de kleikorrels van de aardeplant. Zo kan periodiek de juiste hoeveelheid water toegediend worden. Bestaande beplanting kan Holland Project Plant voor u omzetten naar een semi-hydrocultuur oplossing.

Voordelen hydrobeplanting

Hydrobeplanting voor uw kantoorinterieur biedt vele voordelen.
Hydrocultuur planten vragen om weinig onderhoud. Overplanten per jaar is overbodig en de levensduur van dit type beplanting is langer dan menig grondcultuur plant.
Bovendien zijn hydrocultuur planten minder gevoelig voor ongedierte en daardoor hygiënischer.

Meer weten? Vraag direct een beplantingsadvies aan. Holland Project Plant adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden in kantoorbeplanting.

Onderhoud beplanting

Naast het leveren van beplanting, zorgt Holland Project Plant ook dat uw beplanting in optimale staat blijft. U kunt het onderhoud van uw kantoorbeplanting met een gerust hart aan Holland Project Plant overlaten. Er zijn diverse mogelijkheden om het onderhoud aan uw beplanting te laten uitvoeren.

Meer weten over onze onderhoudscontracten? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: