KIWA R2B Inspecties BV Zaltbommel

Van KIWA R2B Inspecties BV in Zaltbommel kregen wij de opdracht mee te denken over een oplossing om meer afscheiding tussen de werkplekken te creëren. Er zijn diverse mogelijkheden in plantenbakken die kunnen dienen als afscheiding. Met zowel hoge plantenbakken, als lage plantenbakken met een hoge beplanting kunnen we het gewenste effect bereiken.

Plantenbak van MDF met HPM bekleding

Na overleg is de keuze gevallen op een op maat gemaakte MDF plantenbak met HPM bekleding in de kleur kersen. De bekleding is verticaal aangebracht. Als beplanting is gekozen voor een Aspidistra. Deze groene planten zorgen voor een rustig, groen geheel in het kantoor en dragen bij aan een gezonder werkklimaat. Daarnaast heeft de beplanting een gunstige invloed op de luchtkwaliteit. De bakken zijn voorzien van verzonken wielen zodat het verplaatsen van de plantenbakken wordt vereenvoudigd.

Werkwijze

Zowel de plantenbakken als de beplanting heeft Holland Project Plant bij de leverancier en kweker opgehaald en met eigen vervoer naar KIWA R2B Inspecties in Zaltbommel getransporteerd. Bij aankomst zijn de bakken in de centrale hal opgemaakt. Daarna zijn de acht plantenbakken verdeeld over de werkplekken.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: