Nationaal bureau Zonnebloem

Het Nationaal bureau Zonnebloem, vrijwilligersorganisatie voor iedereen met een fysieke beperking door ziekte of handicap, gevestigd in Breda, gaf architectenbureau Ar-gitect de opdracht om een transparant, licht en kleurrijk interieur te creëren. Holland Project Plant zorgde voor de interieurbeplanting.

Etalagefunctie
Het hoofdkantoor van De Zonnebloem, het zogenaamde Nationaal Bureau moet de afdelingen in het land laten zien wat op het hoofdkantoor gebeurt en moet vanuit dat hoofdkantoor tonen wat op de afdelingen in het land gebeurt. In het project wordt dit ‘etalagefunctie’ genoemd:
De Zonnebloem zichtbaar van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.

Zonnebloem zorgt zoals zij zelf zeggen voor betekenisvolle ontmoetingen tussen vrijwilligers en mensen met een fysieke beperking door ziekte of handicap. Zo kunnen tienduizenden mensen, met én zonder handicap, volop mee blijven doen aan de maatschappij. Zo helpen zij eenzaamheid te voorkomen”. Dankzij de creatie van een kleurrijke, lichte en inspirerende werkplek, straalt de organisatie deze missie uit.

Witte plantenbakken voor frisse uitstraling
Om die frisheid verder uit te stralen is er gekozen voor witte plantenbakken in diverse formaten van het type Giant en Santorini.  Bestaande planten zijn hergebruikt aangevuld met nieuwe hydrobeplanting zoals Spathiphyllum en Aglaonema.

De Zonnebloem is zelf als organisatie trots en tevreden over het resultaat.
“Wij zijn trots op onze kleurrijke, lichte en inspirerende nieuwe werkplek”  

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: