Vervangen bomen ziekenhuis Gelderse Vallei

In het Ziekenhuis De Gelderse Vallei in Ede hebben wij onlangs grote levende bomen in de open ruimte van dit ziekenhuis geplaatst waar ook een horecagelegenheid gevestigd is. Deze Ficus Lyrata bomen of zogenaamde “tabaksplanten” geven een ruimtelijk effect en een ware groenbeleving.

De keuze voor deze bomen komt voort uit de klantwens. Samen met Holland Project Plant is tot deze keuze gekomen. De bladeren van de bomen geven het idee of de gasten op het terras onder een parasol zitten.
Het terras van deze horecagelegenheid staat onder deze bomen. De Ficus Lyrata bomen vallen vooral op door de vorm en grootte van de bladeren, die wel tot een half meter lang kunnen worden.
De mat glanzende tot dof groene bladeren zijn vrij stevig. De bladeren vallen echter vooral op door de kenmerkende vioolvorm, die ook wel Ficus lyrata de naam vioolbladplant heeft bezorgd.

Sterk in service
Voor de uitvoer van dit project kwam heel wat kijken. Het was een hele organisatie en planning om dit project in goede banen te leiden. Er was geregeld afstemming met verschillende partijen uit de organisatie, ook over het juiste tijdstip om het plan uit te voeren. Het project is behoorlijk omvangrijk; niet alleen door het formaat van de bomen, maar bovenal omdat de bezoekers geen last mochten ondervinden van de werkzaamheden. En de horeca moest haar openingstijden en toegankelijkheid kunnen blijven handhaven.

De werkzaamheden voor het planten van de nieuwe bomen zijn dan ook in de vroege ochtend uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de bezoekers van het Ziekenhuis zo min mogelijk hinder hiervan zouden ondervinden. De horecagelegenheid bleef bereikbaar en toegankelijk voor de bezoekers.
Met als resultaat een prachtige weidse groenbeleving van de horecagelegenheid in het ziekenhuis.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: