Nieuwe planten op kantoor

Een paar afdelingen van “De Raad van de Rechtspraak te Utrecht “ werden aan het begin van dit jaar opnieuw ingericht. Holland Project Plant kreeg de opdracht om in samenwerking met de architect de inrichting te verzorgen op het gebied van interieurbeplanting. Er zijn diverse nieuwe plantenbakken met planten op kantoor geplaatst.

Voordat Holland Project Plant bij de klant is zijn er al heel wat voorbereidingen getroffen. Zo wordt vanuit het kantoor in De Gruyter Fabriek in ’s-Hertogenbosch de bestelling gemaakt voor de diverse planten, plantenbakken en andere benodigdheden en wordt op de dag van plaatsing alles klaargezet voor transport richting de klant.

Voor dit project werd de complete opmaak van alle plantenbakken uitgevoerd in de parkeerkelder van de klant. Na het opmaken van de plantenbakken zijn deze geplaatst op de juiste afdelingen.

De witte kasten zijn voorzien van rechthoekige bakken gevuld met Sansevieria bocels. De kasten dienen als afscheiding tussen de diverse werkplekken. Naast de bakken op kasten zijn er ook diverse zwarte hoge potten geplaatst waarin grote Clusia rosea’s zijn geplaatst.

Contact

Meer weten over onze groenoplossingen voor uw bedrijf? Bekijk één van onze projecten of neem contact met ons op voor een afspraak.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: