Investering

Investering

Investeren in groen is investeren in toekomst

Groen op kantoor brengt sfeer en kleur, en zeker zo belangrijk: het levert wat op. Werken in een groene omgeving heeft een positief effect op de gezondheid en de arbeidsproductiviteit van uw werknemers. Wie investeert in groen, investeert in de toekomst.

Uw interieurbeplanting bepalen

Uiteraard speelt uw budget een belangrijke rol. Daar houdt Holland Project Plant rekening mee bij het uitbrengen van haar beplantingsadvies. U bepaalt hoeveel planten of objecten u wilt afnemen en de frequentie van het onderhoud. Holland Project Plant draagt zorg voor het ontwerp, de inrichting en het onderhoud en biedt u een aantrekkelijke manier om uw interieurbeplanting te financieren. Wilt u een oplossing op maat? Maak dan snel een afspraak met de specialisten van Holland Project Plant!

Uw interieurbeplanting leasen en/of huren

Wilt u de financiering van uw interieurbeplanting graag overzichtelijk houden? Dan kunt u bij Holland Project Plant uw interieurbeplanting ook leasen. U bepaalt zelf voor welke termijn u een leaseovereenkomst voor uw interieurbeplanting wilt afsluiten. In de lease zit tevens het onderhoud en de vervanging van de beplanting inbegrepen. U betaalt een vast bedrag per maand en Holland Project Plant levert en verzorgt uw groen tot in de puntjes!

Meer weten over de financieringsmogelijkheden van uw interieurbeplanting? Neem contact met ons op voor een afspraak.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: