Onderhoudscontract

Abonnement

Uw persoonlijke plan

Interieurbeplanting vraagt om goed en planmatig onderhoud. Holland Project Plant helpt u graag uw interieurbeplanting fris, representatief en stofvrij te houden. Naast een persoonlijk beplantingsadvies, heeft u de keuze om zelf het aantal onderhoudsbeurten per jaar te bepalen. Daarvoor ontvangt u een contract waarin we de afspraken vastleggen. Het aantal onderhoudsbeurten per jaar en de werkzaamheden die wij uitvoeren, worden in overleg met u bepaald. 

Flexibel

Voor het variëren met bestaande bloeiende planten of kunstplanten biedt Holland Project Plant u een passende oplossing: wisselcontracten. Met dit wisselcontract heeft u de mogelijkheid om per kwartaal of half jaar te wisselen van bloeiende planten of zijdestukken in uw interieur.

Overstap bestaand beplantingscontract

Ook als u al een onderhoudscontract  heeft lopen voor uw interieurbeplanting, kunt u bij Holland Project Plant terecht. Holland Project Plant zoekt graag voor u uit wat de mogelijkheden zijn en welke kosten een overstap met zich meebrengt.  Dit geldt ook voor bestaande grondplanten, die nog niet in een onderhoudscontract zijn opgenomen. Holland Project Plant biedt u hiervoor twee opties: een eenmalig onderhoudsvoorstel of een onderhoudscontract.

Meerjarenplan

Holland Project Plant biedt eveneens een meerjarenplan voor uw interieurbeplanting. Wij doen u graag een passend voorstel voor de langere termijn. Ook kunnen wij voor meerdere vestigingen of locaties een plan maken. Meer weten? Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor een afspraak.

Proefopstelling bespreekbaar

Een proefopstelling in gedachten voor uw interieurbeplanting? Holland Project Plant zorgt ervoor!
Het kan zijn dat u niet geheel zeker bent van datgene dat u in gedachten heeft. Holland Project Plant zorgt er dan voor dat u de  gewenste plant, pot, schaal en/of plant ‘op zicht’ krijgt op de gewenste plek in het interieur. Meer weten over een proefopstelling of proefabonnement?

Informeer snel naar de mogelijkheden.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: