Totaal concept

Euphorbia Tirucalli in Polystone Rock

U kunt bij Holland Project Plant terecht voor totaal groenoplossingen. Van hydrocultuur tot aan kunstplanten en toevoegen: decoraties in hout, steen of zijde in uw kantoorontvangstruimtes . Voor interieurbeplanting en buitenbeplanting.

Totaalconcept groenvoorziening

Holland Project Plant neemt u alle zorg uit handen door uw wijzigen in de binnen – en buitenruimtes van uw organisatie van groen te voorzien en te onderhouden.
Met een goed ontwerp en een goed ingericht en onderhouden kantoorpand wekt u vertrouwen en degelijkheid. Een eerste indruk kunt u maar één keer geven. Uw groene visitekaartje is goud waard en dat begint bij de uitstraling van uw pand.
Holland Project Plant’s werkzaamheden lopen uiteen van het ontwerp, inrichting tot aan het onderhoud van bestaande groenvoorzieningen behorend bij uw kantoor zowel binnen als buiten.

Ieder zijn eigen groen

Iedere groenoplossing vraagt om een ander type onderhoud. Het spreekt voor zich dat levende planten om een ander planmatig onderhoud vragen, dan kunstplanten.
Wilt u liever  verse of zijde bloemboeketten? Ook voor een fleurig bloemenarrangement, kunt u bij Holland Project Plant terecht.

Kopen, huren en/of leasen

Holland Project Plant biedt u diverse financieringsmogelijkheden. U bepaalt zelf of u uw interieurbeplanting wilt kopen, huren of leasen.

Meer weten over de opties? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend beplantingsadvies en de diverse financieringsmogelijkheden.

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon