Totaal concept

Totaalconcept groenvoorziening

U kunt bij Holland Project Plant terecht voor totaalpakket groenoplossingen voor uw interieurbeplanting en buitenbeplanting. Van hydrocultuur tot aan kunstplanten en toevoegingen, zoals decoraties in hout, steen of zijde in uw kantoor- of ontvangstruimtes. Holland Project Plant neemt alle zorg uit handen door in de binnen- en buitenruimtes van uw organisatie al het groen te plaatsen en te onderhouden.

Met een goed ontwerp en een goed ingericht en onderhouden kantoorpand wekt u vertrouwen en degelijkheid. Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Uw groene visitekaartje is goud waard en dat begint bij de uitstraling van uw pand. De werkzaamheden van Holland Project Plant lopen uiteen van het ontwerp, inrichting tot het onderhoud van zowel nieuwe als bestaande groenvoorzieningen.

Ieder zijn eigen groen

Iedere groenoplossing vraagt om een ander type onderhoud. Het spreekt voor zich dat levende planten om een ander planmatig onderhoud vragen, dan kunstplanten.

Kopen, huren en/of leasen

Holland Project Plant biedt u diverse financieringsmogelijkheden. U bepaalt zelf of u uw interieurbeplanting wilt kopen, huren of leasen.

Meer weten over de opties? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend beplantingsadvies en de diverse financieringsmogelijkheden.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: