Vakmanschap

Specialist in interieurbeplanting

Al ruim 35 jaar heeft Holland Project Plant “groen” in haar vingers. Als interieurbeplanting specialist in het leveren van unieke totaal groenoplossingen voor bedrijven en instanties, ontzorgt Holland Project Plant haar klanten voor een prettig werkklimaat.

Breed scala aan groenoplossingen

Als expert op het gebied van interieurbeplanting, geeft HPP u gedegen advies en weet u met unieke en stijlvolle ontwerpen te verrassen. Holland Project Plant biedt u een breed scala aan groenoplossingen: van hydrocultuur tot aan kunstplanten en prachtige plantenbakken.

Uw wensen in kaart

Holland Project Plant neemt uw wensen ter harte. In een kennismakingsgesprek maken wij een analyse van al uw wensen, denk hierbij aan, de beschikbare ruimtes die u van groen wilt laten voorzien, het budget en de gewenste uitstraling. Met al deze gegevens maakt Holland Project Plant voor u een offerte op maat. In deze offerte treft u o.a. afbeeldingen aan van de aangeboden planten en plantenbakken, zodat u zich een concrete voorstelling kunt maken van het totaalbeeld.

Bij bestaande beplanting maakt Holland Project Plant een analyse op locatie om te inventariseren of de beplanting moet worden opgeknapt, overgeplant enz. Hiervoor stelt Holland Project Plant dan voor u een onderhoudscontract op. U kunt dus ook uitsluitend een onderhoudscontract afsluiten voor uw bestaande beplanting.

Service hoog in het vaandel

Holland Project Plant heeft service hoog in het vaandel staan en weet uw wensen goed te vertalen naar een oplossing op maat voor uw interieurbeplanting. Compleet met een goed advies en een professioneel onderhoud.

Meer weten? Neem contact op voor een beplantingsadvies op maat.

 

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: