Trends voor buitenbeplanting? Vraag het Holland Project Plant

Rosemarinus officinalis in Sunset zilver

Het gebruik van natuurlijke materialen is de nieuwe trend voor het voorjaar 2018. Zowel hout als natuursteen en industriële materialen komen veel terug en kunnen prima gecombineerd worden met uw buitenbeplanting.

BUITENBEPLANTING
De eerste indruk is voor uw bedrijf van groot belang. Het is uw visitekaartje voor klant, leverancier of gast. Die eerste indruk begint buiten, bij de uitstraling van uw pand.

Holland Project Plant geeft de buitenzijde van uw pand een verzorgde uitstraling op basis van de trends van het voorjaar 2018. Holland Project Plant kan u een totaalpakket aan groenoplossingen bieden. Als verlengde van de uitstraling buiten, kan Holland Project Plant u ook een advies op maat voor de interieurbeplanting geven.

WERKWIJZE
Holland Project Plant neemt uw wensen ter harte. Onze accountmanager komt bij u langs voor een aanbieding op maat. Samen met u maakt de accountmanager de juiste keuze op het gebied van beplanting, potten en plantenbakken.

ONDERHOUD
Naast nieuwe beplanting kan Holland Project Plant uw bestaande beplanting onderhouden. Na een inventarisatie maakt Holland Project Plant een voorstel voor het onderhoud van uw beplanting.

Voor gedegen onderhoud kunt u bij Holland Project Plant een onderhoudscontract afsluiten. Wij ontzorgen u hiermee compleet op het gebied van beplanting.

Meer weten welke beplanting trends binnen uw gebouw passen? Neem contact met ons op voor een beplantingsadvies.

Deel deze pagina via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: