Ultieme vakantiebeleving voor mensen met handicap

Vrijwilligersorganisatie Zonnebloem zorgt zoals zij zelf zeggen voor betekenisvolle ontmoetingen tussen vrijwilligers en mensen met een fysieke beperking door ziekte of handicap. Zo kunnen tienduizenden mensen, met én zonder handicap, volop mee blijven doen aan de maatschappij. Zo helpen zij eenzaamheid te voorkomen”. Op het schip MPS de Zonnebloem dragen fantasierijke zijde bloemdecoraties bij aan de ultieme vakantiebeleving voor mensen met een handicap.

Holland Project Plant zorgde net als op het hoofdkantoor van de Zonnebloem voor de aankleding van het schip MPS de Zonnebloem. Met behulp van zijde decoratiestukken en boeketjes in kleine vaasjes wordt een ongedwongen en plezierige sfeer gecreëerd zodat de passagiers van dit schip optimaal van hun vakantie kunnen genieten.

Hoe deze groenoplossing tot stand kwam
Na plaatsing van proefstukken in het hoofdkantoor van de Zonnebloem en in overleg met de cruisemanager is gekozen voor Holland Project Plant. Daarna heeft Holland Project Plant het schip bezocht en alle locaties waar decoratie voor geleverd mocht worden bezichtigd. Op basis van de wensen van de Zonnebloem en met eigen creatieve inbreng, zijn de definitieve zijde stukken gemaakt.

Zijde beplanting bewuste keuze
Er is bewust gekozen voor zijde beplanting en boeketjes met een natuurgetrouwe uitstraling. Zijde heeft een lange levensduur en kan op een schip uitstekend zijn uitstraling behouden. Voor levende beplanting geldt dat water geven lastig is omdat het schip niet altijd aangemeerd is.

Meer weten over onze zijde beplanting oplossingen? Bekijk onze kunstgroen pagina of neem contact met ons op. Bel 0418-510999 voor beplantingsadvies.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: