“Van een zakelijk interieur naar een huiskamergevoel voor gemeentehuis Bernheze.”

Epko van Zoolingen, coördinator facilitaire dienstverlening, vertelt over zijn ervaringen met Holland Project Plant. Wij hebben in mei van dit jaar (2018) een ingrijpende verbouwing gehad aan onze publiekshal van het Gemeentehuis, waarbij ook de balies met backoffice zijn meegenomen. We wilden een verandering van het strak zakelijk interieur naar meer een huiskamergevoel. We hebben het zo gecreëerd, dat de bezoeker zich in ieder geval direct thuis voelt. Met behulp van HPP hebben we de beplanting aangepast.

Het onderhoud verzorgt door Holland Project Plant
In het verleden hebben we zelf het onderhoud voor de interieurbeplanting uitgevoerd, maar je merkt dat je niet de juiste kennis en expertise in huis hebt. Wij maakten al gebruik van de diensten van HPP en dat bevalt erg goed. We weten hoe HPP werkt en hebben daar al jaren ervaring mee. Alles loopt op rolletjes. Er is een geruisloze onderhoudsinterval. De expertise van HPP geeft een gewenste ontzorging. Ze denken vooral goed mee. Kunnen zich erg goed verplaatsen in de situatie die gewenst is. Komen ook met verrassende alternatieven, die een hele andere kijk op de situatie geven.

Ik zou HPP zeker aanbevelen als je met een vraagstuk zit over de invulling van planten of andere objecten die een bijdrage kunnen geven op het beter functioneren van de medewerkers. HPP komt met goede plannen en hebben een zeer ruim assortiment. En zeker niet onbelangrijk, zijn flexibel bij de levering op locatie. De samenwerking met andere uitvoerende partijen loopt ook gesmeerd.

Deel deze pagina via:

Contact

Holland Project Plant
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 0418 510999
info@holland-project-plant.nl

Informatie

KvK Tiel: 11020056
BTW nr: NL032661241B01
Algemene voorwaarden

Colofon

Volg ons via: